| Stran:
1
2
3 |
jarda007
Mám víc než 10 odpovědí :-)

Nálada: Not Set
|
|
Novy majitel
Ahoj vsem!
Tak jsem se vcera stal novym majitelm peugeota 407sw, co nejdrive nadhodim nejake fotky, jakmile auto jeste trosku umyji a bude pekne pocasi :-) Diky
moc vsem za rady, ktere jste mi poskytli! Mam posledni prosbicku, ruzne jsem tady procital forum ohledne dodelani tempomatu, ktery vuz bohuzel nema a
docela me to mrzi, udajne by to melo jit, ale jen u nekterych vozu a zjisti se to na diagnostice. Ma nekdo zkusenost, kde mu to za zajimavou cenu
udelali i pripadne s montazi? Myslim tim treba za cenu kolem tech 4tisic a ne za nejakych 14 nebo kolik chce servis peugeot.
Dekuji vsem
P.S: stredocesky kraj a okoli by byl nejlepsi
čestný člen
|
|
|
Přema
|
|
Kontaktuj člena pp205 on ti tempomat aktivuje a dodá i páčku.....
|
|
|
Přema
|
|
Už sem tempomat párkrát i s dodáním páčky aktivoval ale si asi trochu z ruky
|
|
|
Přema
|
|
Jde i o to jestli chceš i omezovač rychlosti nebo ti stačí fakt jenom tempomat.....u omezovače se musí měnit i plynový pedál
|
|
|
jarda007

|
|
Diky moc, zkusim ho kontaktovat, kazdopadne nevim odkud je, pripadne bych se klidne projel i za tebou, to bych nejak zvladnul :-) Co se tyce
tempomatu, chtel jsem akorat klasickej, zmacknu na rychlosti 150 a auto ji bude drzet dal, nad omezovacem jsem ani nepremyslel. Mozna blbej dotaz, ale
k cemu je vlastne dobrej? Jsou to pro me moc nove vychytavky, ja byl nyni zvyklej jezdit v 15let starem VW Passat :-)
Ahoj Jarda
čestný člen
|
|
|
Přema
|
|
pp205 je z mělníku.......omezovač na nepřekročení nastavené rychlosté...uplně nepotřebna věc
|
|
|
Judes
Pozorovatel

Nálada: V pohode
|
|
jarda007 používam aj tempomat aj obmedzovač a som spokojný mám to od výroby.
Přema musím ti trošku oponovať s tým obmedzovačom je to perfektná vec hlavne teraz keď na každom mieste (aspoň u nás na SK) merajú policajti rýchlosť,
nastavím v meste 50 km/h a nemám strach že ma namerajú. Záleží od toho kto akú jazdu preferuje, keď má niekto rád pohodovú jazdu tak ten obmedzovač je
výborná vec. Je to môj názor a môžem len odporučiť.
|
|
|
ace11
Pozorovatel

Nálada: Nálada je dobrá,když jedu v 407,tak ještě lepší
|
|
Judes pro me taky nepotrebna vec,ale kazdy jsme jiny a nekomu to vyhovovat muze...
|
|
|
patko79
Pozorovatel

|
|
Ja som ho montoval pred dvomi týždňami. Páčka stála 70€ nacvakol som ju sám a na diagnostike som dal za 26€ aktivovať tempomat, automatické svietenie
a čidlá merania tlaku v pneumatikách. Takže dohromady nejakých 96€. Keď si to dáš do servisu aj namontovať (čo je podľa mňa blbosť, lebo to zvládne aj
laik) tak nejakých 130€
Peugeot 407 2,0 HDi 136k 10/2005
|
|
|
jarda007

|
|
Diky moc za info, tak to mi bude urcite stacit tempomat, rychlost si omezim sam, kdyz se mi bude chtit
čestný člen
|
|
|
Judes
Pozorovatel

Nálada: V pohode
|
|
| Citace: | Původně zaslal: ace11
Judes pro me taky nepotrebna vec,ale kazdy jsme jiny a nekomu to vyhovovat muze... |
Presne tak, keď dnes je taká doba že sa motory čo najviac odhlučňujú aby mali cestujúci komfort v kabíne a nie každý sleduje otáčkomer a raz dva máš
prekročenú rýchlosť. Nie je to môj prípad ale stretol som sa s tým u viacerých vodičov hlavne tých čo mali predtým staršie autá napr. Š-120,Favorit
atď...
|
|
|
ace11
Pozorovatel

Nálada: Nálada je dobrá,když jedu v 407,tak ještě lepší
|
|
Urcite a hlavne at jsme spokojeni vsichni
|
|
|
Přema
|
|
Pokud se chceš projet.....klidně dojed.....páčku připravím a kromě tempomatu ti ještě aktivuji plno doplnkových funkcí auta....stačí se jen domluvit
|
|
|
pkr
Pozorovatel

|
|
| Citace: | Původně zaslal: Přema
....kromě tempomatu ti ještě aktivuji plno doplnkových funkcí auta....stačí se jen domluvit |
Ahoj Přemo, co takhle hodit sem seznam doplňkových funkcí, které jdou ( a běžně nejsou ) na autě aktivovat?Určitě by to uvítalo více majitelů
407miček.Třeba nás ani nenapadne, že se ta která funkce vůbec aktivovat dá.
Viz zobrazení snímačů tlaku pneu a teploty na velkém displeji.
Tak co, chtělo by se ti?
Peugeot 407 SW 2.0Hdi 100kW
Peugeot 307 SW 2.0Hdi 80kW - můj první Peugeot
|
|
|
Přema
|
|
Vše záleží od modelu,r.v.,motorizace, výbavy, systému řídících jednotek atd. atd.......není dané že to co jde na jednom musí jít i na 100% na jiném
autě......
|
|
|
pkr
Pozorovatel

|
|
To mi je jasný.Jde mi o to, že když ani nevím, že nějaká funkce existuje, tak mě nenapadne se pídit po tom, jestli jde na mém auti aktivovat.
Třeba zobrazení překážky za autem je jedna z nich.Kdybych se to nedočetl tady v servise mi to nikdo nenabídnul.Teď zkusím ty snímače v pneu.Buď
půjdou, nebo ne.Ale vím, že je ta možnost.
Chápeš o co mi jde?
|
|
|
Přema
|
|
Něco vymyslím......
|
|
|
jarda007

|
|
Diky, ja to nejak vymyslim co a jak a urcite bych se rad ozval, napsal jsem tedy uz i uzivateli, ktereho si mi doporucil, ale pokud bys zvladl i jine
funkce, ani netusim jake nejak bysme se urcite dohodli. Zatim
ahoj
čestný člen
|
|
|
jarda007

|
|
Tak jsem uz nahodil par fotek, muzete se mrknout a kdyztak meho noveho milaska pochvalit nebo zkritizovat, hlavne odpurci bile barvy
http://milovice.rajce.idnes.cz/Nova_kara_Peugeot_407_SW/
Jinak je to 2.0HDi a krome jiz zmineneho tempomatu a indikatoru parkovani to ma snad vse, tedy jeste sedacky nejsou v elektrice
čestný člen
|
|
|
pkr
Pozorovatel

|
|
Za mě pěkný.
Ale nejdůležitější je, že jsi spokojenej ty.
Přeju hodně km bez problémů a nehod.
|
|
|
| Stran:
1
2
3 |